+40 748114544 office@sky-it.ro

Despre noi

Sky IT Learning este un centru de training IT înființat în vara anului 2015 și are misiunea de a-și transforma clienții ce-i trec pragul în specialiști IT ( administratori de rețea, programatori, administratori baze de date, etc..)
Pentru a-și îndeplini obiectivul, Sky IT Learning se bucură de colaborarea cu una dintre cele mai apreciate firme de learning, Learning Solution Training – firmă cu vastă experiență în domeniul învățării și care activează pe piață din Romania începând cu 2005.
Această colaborare presupune o gamă vastă de beneficii pentru clienții noștri:

  1. Acces la săli de curs dotate conform cerințelor Microsoft
  2. Colaborarea cu traineri foarte bine pregătiți și care împărtășesc cursanților informații de calitate.
  3. Posibilitatea de a oferi clienților nostri servicii integrate (partea de pregătire cât și parte de certificare) – Learning Solution este partener certificate Microsoft pe zona de learning, deține competența Silver Learning, iar pe zona de certificăie este partener PearsonVue și Certiport
  4. Acces la materialele de studiu oficiale Microsoft (manuale, teste practice, etc)
  5. Pachete de preț competitive

Sky IT Learning, partenerul tău de pregătire care te va ajuta să dobândești noi cunoștințe în cele mai diverse tehnologii IT. Elementul cheie, lucrăm cu instructori ce dețin o foarte bună pregătire și certificările aferente tehnologiilor prezente în cadrul portofoliului de cursuri.

Cu siguranță nu am inventat noi procesul de învatare, dar asta nu înseamnă că nu putem face o diferență!

Misiune

Misiunea Sky IT Learning este de a își ajuta clienții să-și consolideze cunostințele sau sa obțină altele noi în cele mai diverse tehnologii IT.

WP_20141022_003

WP_20141120_003

Valori

Valorile Sky IT Learning sunt urmatoarele:

  1. Orientare către client
  2. Trainers cu vastă experiență în tehnologiile predate
  3. Flexibilitate

Viziune

Învățarea unei tehnologii noi sau aprofundarea cunoștințelor în domeniul IT este o experiență plină de provocări și care aduce satisfacții pentru persoanele ce realizează acest lucru.

work-stations-plus-espresso


Scroll to Top