Totul despre certificările IT Microsoft
Certificarea tehnologică Microsoft poate fi considerată o cale clară către success. Programul de instruire și certificare Microsoft este destul de intuitiv și direct și vă ajută să obțineți abilitățile tehnologice de care aveți nevoie pentru a reuși pe plan profesional. În cele ce urmează mi-am propus să vă prezint așa zisul ABC al certificărilor Microsoft dedicate specialiștilor IT.
Microsoft Technology Associate (MTA).
Poarta de intrare în industria IT. Certificarea MTA validează concepte tehnologice de bază pentru infrastructură, baze de date și dezvoltare software. Putem spune că este chiar un prim pas opțional pentru obținerea altor certificări tehnice. Alegeți cursuri ce pun în prim–planul invățării cele mai noi tehnologi, vorbim aici de Mobility, Device Fundamentals și Cloud Fundamentals.
Microsoft Office Specialist Certification (MOS).
Certificarea MOS este standardul recunoscut pentru abilitățile DVs de bază în utilizarea Microsoft Office. Tot aici vorbim și despre 2 niveluri superioare, Expert și Master. Certificarea MOS Expert recunoaște un utilizator avansat Microsoft Office, iar certificarea MOS Master este distincția supremă pentru expertiza excepțională cu produsele Microsoft Office.
Instructorii noștrii vă pot ajuta să perfecționați sau să învățați de la zero produsele Microsoft Office.

Microsoft Certified Professional (MCP).
Certificarea care arată că profesioniștii IT și dezvoltatorii au trecut prin examene riguroase demonstrând astfel abilitățile detinute, dovedite acoperind astfel mai multe produse și soluții Microsoft. După promovarea primului examen MCP imediat veți avea acces la o serie de beneficii ale programului MCP. Nu numai că te vei alătura comunitatii de milioane de specialiști MCP la nivel global, dar ești pe cale de a deveni un expert recunoscut în industrie prin intermediul programelor de certificare Microsoft – MCSA, MCSE si MCSD
Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA).
Această certificare reprezintă baza unei cariere în domeniul IT, se adreseaza utilizatorilor care aspiră la o poziție de specialist IT sau dezvoltator și este o cerintă preliminară pentru certificarea MCSE.
Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE).
Certificare dedicată specialiștilor IT existenți care doresc să pornească alături de companie într-o călătorie în platforma cloud, clarificările de nivel expert le validează expertiza în oferirea de soluții extinse Microsoft. Pentru angajatori, certificarea MCSE simplifică procesul de găsire a profesioniștilor în servicii cloud.
Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD).
O certificare recomandată experților în dezvoltare Software-Dezvoltatorii care doresc să pornească într-o călătorie pe platforma cloud, calificarile de nivel expert le validează expertiza în oferirea de soluții extinse Microsoft. Standard recunoscut international pentru excelenta IT.

microsoft.com/learning
borntolearn.com