Cursuri microsoft word

Microsoft Word

Curs Microsoft Word (Curs 55272 Introducere in Microsoft Word 2019)

Despre curs: Cursul 55272 este unul dintre cursurile Word ce ofera o vedere de ansamblu a ceea ce inseamna editarea de documente Word. Cursurile noastre  cuprind si parte teoretica, insa se pune foarte mult accent pe partea practica. Beneficiul  unui astfel de curs ar fi modalitatea de automatizare in lucrul cu Microsoft Word, vei deveni mai productiv, vei lucra mai eficient. Acest curs abordeaza partea introductiva in lucrul cu Microsoft Word, cursantii vor invata cum sa creeze, editeze, formateze si sa printeze documente Word.

Detalii curs
Curs Microsoft Word (Curs 55273 Intermediar Microsoft Word 2019)

Despre curs: Acest curs poate fi  livrat in 2 moduri, cu prezenta fizica, in sala de clasa sau online prin intermediul aplicatiei Microsoft Teams. Cursul Word – Intermediar ofera o modalitatea de automatizare in lucrul cu Microsoft Word, vei deveni mai productiv, vei lucra mai eficient. Cursantii vor studia formatari avansate in lucrul cu Microsoft Word, crearea si gestionarea de tabele, toate aceste tehnici de automatizare in lucrul cu Microsoft Word vor fi predate pe durata cursurilor de catre instructori cu experienta teoretica si practica.

Detalii curs
Curs Microsoft Word (Curs 55274 Advanced Microsoft Word 2019)

Despre curs: Cursul Microsoft Word 55274 Advanced reprezinta al tre-lea modul din zona de cursuri Microsoft Office. Prin experienta trainerilor nostri si prin adaptarea continutului acestuia la nevoile de business veti obtine avantajul de a asimila modalitati de automatizare in lucrul cu Microsoft Word, veti deveni mai productivi, veti lucra mai eficient. Acest curs abordeaza partea avansata in lucrul cu Microsoft Word, tracking changes, comparare si combinare de documente, folosire Mail Merge , protectie de documente.

Detalii curs