Liste derulante in Excel | Liste in Excel

Liste derulante in Excel | Liste in Excel

Cursuri Office

Cursuri Excel

De-a lungul celor peste 5 ani de activitate ne-am dezvoltat tehnici facile de invatare, cursuri Microsoft adaptate in functie de nivelul fiecarui cursant.

O lista de preturi pentru acestea regasiti aici.

„Learn today for tomorrow!”

  Liste derulante in Excel

  In acest tutorial te invat cum se construiesc de la zero astfel de liste. Nu de putine ori am avut nevoie sa ma misc mai repede in Excel cu introducerea datelor. Sunt situatii cand avem de executat task-uri recurente. Cel mai simplu mod este sa-ti construiesti liste derulante care sa contina valorile de care avem nevoie in celula.

  La ce ne poate ajuta o lista derulanta in Excel?

  Cu ajutorul optiunii List din Excel ( o regasiti in meniul DataData Validation) avem posibilitatea de a ne costrui liste derulante de valori. Putem complete date in celula prin selectie de valoare dintr-o lista predefinita, iar acest aspect ne ajuta sa automatize lucrul in Excel.

  Unde pot invata mai multe despre liste derulante in Excel?

  Daca ti-ai propus sa investesti mai mult in dezvoltarea ta personal ate asteptam la cursuri. Vei vrea ca pe viitor sa fii capabil/capabila sa lucrezi mult mai eficient cu Excelul, noi te putem ajuta. Avem o serie de programe de training adaptate nevoilor tale. Te invit sa arunci o privire pe aceasta pagina https://sky-it.ro/pachete-preturi-cursuri-persoane-fizice-2/ .

  Avem experienta in ceea ce priveste lucrul cu aplicatiile business Microsoft. In cadrul cursurilor Excel, pe care le organizam si online, avem inclus un capitol dedicate constructiei de liste derulante in Excel. Vorbim despre meniul optiunea Data Validation din Excel.

  Functia INDIRECT

  Tot in acest tutorial vei invata cum se pot adapta mesaje asupra zonelor de date. Nu in ultimul rand vei vedea un exemplu de utlizare al functiei INDIRECT() din Excel.

  Iti recoamd sa dai play materialului de mai jos. Te va ajuta sa intelegi mai bine cum pot fi automatizate task-urile in Excel.

  Intrebari/nelamuriri?

  Daca ai intrebari legate de modul de utilizare al acestei optiuni, ne poti lasa un mesaj in sectiunea de comentarii.  In cazul in care ai  intrebari despre un subiect Excel diferit fata de cel prezent, scrie-ne si iti vom raspunde in cel mult 48 ore!

  Speram ca va este util acest tutorial, ne puteti urmari si in zona de social media/Facebook: facebook.com/SkyITLearning

  De asemenea putem sa va ajutam si cu programe de training personalizate, adaptate nevoilor Dvs. Cursurile sunt destinate atat persoanelor fizice cat si pentru companii, nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii.

  Nu uita…

  Invata astazi pentru maine!

  No Comments

  Post A Comment