Cursuri cu plata si cursuri gratuite de Power BI pentru incepatori

Cursuri cu plata si cursuri gratuite de Power BI pentru incepatori

Microsoft Power BI pentru incepatori

Microsoft Power BI

Cum invat usor Power BI?

Daca ti-a placut articolul nostru like si share pe Facebook. Ne gasesti si pe Instagram, :).

Vrei un curs personalizat Excel, Power BI, etc click aici.

„Learn today for tomorrow!”

ESTI IN CAUTAREA UNUI CURS DE POWER BI PENTRU INCEPATORI, EXPLICAT PE INTELESUL TAU?

 

Una dintre intrebarile pe care le primim des de la clientii care aleg sa faca cursuri de calculatoare cu noi, special cele din zona de productivitate business, facem referire aici la cursuri Microsoft Word, Outlook, Power Point, dar cei mai multi Microsoft Excel, este legata de variantele de invatare Microsoft Power BI, daca avem cursuri pentru incepatori.

  • Ce inseamna Microsoft POWER BI
  • Unde gasesc cursuri Power BI gratuite pentru incepatori?

Pentru cursuri si tutoriale gratuite Excel, Power Query , Microsoft Power BI te asteptam si pe Youtube.

 

In paginile alaturate vom detalia cele 2 teme propuse mai sus , vezi Ce inseamna Microsoft POWER BI si Unde gasesc cursuri Power BI gratuite pentru incepatori?

Ce ar trebui sa stii despre utilizarea tool-ul de business intelligence de la Microsoft – Power BI

Ce inseamna Microsoft Power BI? Unde se poate utiliza Microsoft Power BI? Raspunsul este simplu, Microsoft Power BI este un tool foarte puternic utilizat in special pe zona de raportare. Rapoartele vizuale sunt de real folos intr-un business. Orice antreprenor are nevoie de viziune clara asupra afecerii.

In ceea ce priveste invatarea, gasirea unui curs Power BI potrivit, care sa fie conceput pentru incepatori, Sky IT are solutia. Livram cursuri IT atat pentru persoane fizice cat si pentru companii.

De ce sa ne alegi pe noi? Punem pasiune in ceea ce facem, lucru dovedit la fiecare sesiune de curs, livrata catre clientii nostri. Lucram cu traineri experimentati, traineri ce-si adapteaza continutul cursurilor in functie de nevoile participantilor.

Este important sa cunosti urmatorul lucru: pe langa cursurile oficiale Microsoft pe care le livram ( SQL, Microsoft Excel, Power BI) avem in portofoliu si cursuri dezvoltate si adaptate pietei locale de business.

 

Unde gasesc cursuri Power BI gratuite pentru incepatori?

Este destul de greu sa vorbim aici despre metode rapide si gratuite de a invata Microsoft Power BI. Conteaza foarte mult experienta dumneavoastra de lucru cu aplicatii similare pe zona de calcule si raportare. Daca sunteti un utilizator de nivel mediu spre avansat de Excel, sansele de a deprinde usor tehnici de lucru in Power BI sunt foarte mari. Nu va fi imposibil nici in situatia in care sunteti pe un nivel incepator-mediu cu Excel-ul, avem solutie pentru dumneavoastra. Am dezvoltat in acest sens un curs foarte bun de Power BI si foarte apreciat de catre clientii cu care am colaborat. Vorbim aici despre un curs care va face trecerea lina de la Excel catre Microsoft Power BI – CALENDAR CURSURI

De asemenea am lansat si un proiect pe zona de informatie gratuita, sesiuni / cursuri gratuite de Power BI, Excel si nu numai, foarte utile pentru incepatori. Detalii despre acestea o sa regasiti pe canalul nostru de Youtube.

No Comments

Post A Comment