Cursuri Microsoft SQL Server pentru incepatori

Cursuri Microsoft SQL Server pentru incepatori

MICROSOFT SQL SERVER

Transact-SQL

Cursuri incepatori Microsoft SQL Server

Curs transact SQL

Curs online SQL incepatori

Daca ti-a placut articolul nostru like si share pe Facebook. Ne gasesti si pe Instagram, :). (@skyitlearning)

Vrei un curs personalizat, click aici.

 
„Learn today for tomorrow!”

Cursuri Microsoft SQL Server pentru incepatori.

In prima jumatate a anului 2021, echipa ce se ocupa de programale de training Microsoft anunta aparitia unui curs de Transact SQL dedicat celor ce interactioneaza pentru prima data cu aceasta tehnologie. Un curs care sa se plieze perfect pentru cei ce vor sa inceapa de la 0 (zero) cu scrierea interogarilor de baza SQL sau Transact-SQL.

Vreau curs online cu instructor live pentru incepatori de Querying Data cu Microsoft Transact- SQL.

Pana de curand cine dorea sa parcurga un curs specializat pe zona aceasta, sa aprofundeze tehnologia Microsoft SQL Server trebuia sa parcurga tematica cursului 20761: Querying Data with Transact-SQL

Anul 2021 vine cu un update, un nou curs SQL pentru incepatori, adaptat modului de predare online, vorbim despre cursul DP-080T00: Querying Data with Microsoft Transact-SQL.

Cat dureaza un curs de Transact SQL pentru incepatori?

Acest nou curs, Querying Data with Microsoft Transact-SQL, pe varianta propusa de catre Microsoft se intinde  pe 2 zile, insa noi cei de la Sky IT putem adapta acest curs pe disponibilitatea ta sau a echipei tale. O varianta gandita impreuna cu trainerii nostri si testata este aceea de a imparti acest curs SQL in 4 sesiuni, iar durata unei sesiuni sa fie de aproximativ 4h.

Ce se invata intr-un curs SQL pentru incepatori?

  • Bazele Microsoft SQL Server si cum se utilizeaza instrumentele de interogare baze de date SQL.
  • Cum se scrie correct un SELECT
  • Sortarea si filtrarea datelor intr-o baza de date SQL
  • Cum se pot modifica datele cu Transact-SQL folosind INSERT, UPDATE, DELETE and MERGE.

 

Cum se face livrarea acestor cursuri SQL?

Predarea cursurilor se face online de catre traineri cu experienta, live. In cadrul cursurilor organizate de catre noi se abordeaza partea teoretica, insa se pune accent pe parte practica. Laboratoarele concepute special pentru a ajuta la retinerea informatiilor teoretice sunt asistate live de catre trainerii nostri. De asemenea, este de mentionat faptul ca o sa primiti acces la materiale de curs – format electronic, iar predarea cursurilor se va realiza in limba romana.

Cum ma inregistrez la acest curs SQL si cat costa?

In cazul in care esti decis sa investesti in dezvoltarea ta sau a echipei tale, noi cei de la Sky IT Learning te putem ajuta cu programe de training adaptate nevoilor tale la cele mai bune preturi. Nu ezita sa folosesti formularul de contact sau se ne contactezi folosind variantele prezentate pe pagina de CONTACT daca ai intrebari suplimentare sau doresti o oferta de pret personalizata.

No Comments

Post A Comment