Cum fac un formular in Excel?

Cum fac un formular in Excel?

Cursuri Office

Cursuri Excel

Bazandu-ne pe experienta dobandita de-a lungul anilor, am dezvoltat tehnici facile de invatare, cursuri Microsoft adaptate in functie de nivelul fiecarui cursant.

O lista de preturi pentru acestea regasiti aici.

  Pot sa fac usor un formular in Excel?

   

  Formulare in Excel pentru a introduce automat date.

   

  Nu de putine ori suntem nevoiti sa completam randuri intregi intr-un table Excel, iar acest lucru ne consuma o gramada de timp. Ar fi ideal daca am putea construi structura tabelului in Excel, dupa care sa dam click pe un buton si sa avem structura tabelului create, transpusa intr-un formular Excel.

  Cum sa poate activa propriul formular in Excel?

   

  O sa regasiti formularul Excel si sub denumirea de FORM, iar activarea acestuia presupune o serie de pasi preliminari ce vor trebui urmati. O sa aveti nevoie in primul rand de un cap de table, bine structurat. Dupa ce am realizat capatul de table, stim cu aproximatie cum va arata baza noastra de date. O sa completam cu un set de date prima linie a bazei noastre de date, dupa care vom activea structura tabelara ( CTRL+T) asupra bazei.

  Ce trebuie sa stii despre formulare in Excel ( Data Entry  Forms)?

   

  Un formular de introducere date in Excel te va ajuta sa eviti erori si de asemenea te va ajuta sa devi mult mai productiv.

  Iata care sunt pasii necesare pentru a accesa un form ( formular) Excel.

  1. Meniul File –> Options–> Customize Ribbon
  2. In fereastra de cautare de la Customize Ribbon selectam All Commands, iar din lista alegem
  3. Add–>Ok

  Pentru a intelege procesul si pentru a vedea exemplificat cum se lucreaza cu formulare in Excel iti recomad sa urmaresti materialul video din acest articol. Vei vedea cum se poate face o inregistrare noua, cum se pot corecta inregistrari gresite si de asemenea vei vedea cum poti naviga printer inregistrari. Toate acestea fiind posibile la activarea form-ului in Excel.

  Daca ai intrebari legate de modul de utilizare al acestei optiuni, ne poti lasa un mesaj in sectiunea de comentarii.  In cazul in care ai  intrebari despre un subiect Excel diferit fata de cel prezent, scrie-ne si iti vom raspunde in cel mult 48 ore!

  Speram ca va este util acest tutorial, ne puteti urmari si in zona de social media/ Facebook https://www.facebook.com/SkyITLearning/

  De asemenea putem sa va ajutam si cu programe de training personalizate, adaptate nevoilor Dvs. Cursurile sunt destinate atat persoanelor fizice cat si pentru companii, nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii.

  Nu uita…

  Invata astazi pentru maine!

  No Comments

  Post A Comment