3 module de cursuri Word disponibile si online

3 module de cursuri Word disponibile si online

Cursuri Office

Cursuri Word

De-a lungul celor 5 ani de activitate ne-am dezvoltat tehnici facile de invatare, cursuri Microsoft adaptate in functie de nivelul fiecarui cursant.

„Learn today for tomorrow!”

  Treci de la incepatori la avansati cu ajutorul cursurilor Microsoft Word adaptate nevoilor tale si prezentate intr-o maniera interactiva de catre trainerii nostri. Nu de putine ori te-ai lovit de probleme legate de editarea unui document in Word, de asezarea in pagina, alinierea textului, formatarea fontului, realizarea unui cuprins automat, adaugarea de tabele si formatarea acestora, etc… Da, pe moment cautam pe internet si ne rezolvam problema punctual, insa acest lucru poate fi si consumator de timp.

  De-a lungul celor 5 ani de activitate ne-am dezvoltat tehnici facile de invatare, cursuri Microsoft adaptate in functie de nivelul fiecarui cursant.

   

  Avantajele cursurilor Word online Sky IT

   

  Curicula adaptata pe nivele, cursuri Word de la incepatori la avansati.

  In functie de nivelul conostintelor detinute, puteti alege dintre cursuri Word incepatori, cursuri Word intermediar si cursuri Word Avansat. Durata fiecarui modul este de 1 zi de studiu. Evident puteti opta si pentru intreg pachetul de cursuri Word. In felul acesta va asigurati ca nu treceti peste anumite elemente cheie in ceea ce priveste lucrul cu Microsoft Word.

  Cursurile de incepatori abordeaza partea de formatare, editare si printare documente Word. Modulul intermediar abordeaza zona de formatari avansate asupra unui text Word si zona de gestionare tabele. Cine va alege cursurile de Word avansati va dobandi cunostinte legate de tracking changes, compararea si combinarea documentelor folosind Mail Merge, partea de protejare documente.

  Grupe mici de cursanti.

  Fiecare participant, indiferent de cursul ales, este important pentru noi. Grupele nu depasesc de regula 10 cursanti pentru cursurile realizate in clasa si 8 cursanti pentru cursurile realizate online. Toate aceste restrictionari ajuta trainerul, ne ajuta sa acordam atentie deplina tuturor participantilor.

  Invatare prin intermediul practicii.

  Suntem adeptii invatarii practice si aplicam metoda incepand de la cursurile de Office (cursuri Excel, Cursuri, Word, Cursuri Outlook, cursuri Power Point….) pana la cursurile tehnice (cursuri Microsoft SQL, cursuri Windows Server, Cursuri Azure, etc..). Metoda aplicata, aceea in care folosim foarte multe exercitii practica in cadrul cursurilor s-a dovedit a fi o metoda foarte buna de invatare.

  Nu uita…

  Invata astazi pentru maine!

  No Comments

  Post A Comment