5 avantaje ale cursurilor Excel livrate online

5 avantaje ale cursurilor Excel livrate online

Cursuri

Cursuri Excel

Un subiect despre care se stie atat de multe, dar, in esenta, atat de putine. Iata ce avantaje poti obtine daca vei alege sa participi la cursurile Excel organizate de catre noi!

„Learn today for tomorrow!”

  Cu siguranta sunteti familiarizati cu notiunea de Excel, intrucat aceasta se studiaza, fie ca vrei, fie ca nu, si in scoala. Cu siguranta consideram ca bazele le detinem cu totii, am facut cel putin o data o suma in Excel, insa ce se intampla cand ne dorim mai mult? Cand Excel incepe sa insemne mai mult pentru noi, apelam la cursuri Excel. Sunteti curiosi sa vedeti care sunt avantajele unor astfel de cursuri? O sa va prezentam , in randurile care urmeaza o serie de avantaje ce va vor putea ajuta sa progresati rapid in cariera:

  Cursurile Excel pot fi urmate  de la distanta (online)

  Unul dintre cele mai mari avantaje cand vine vorba despre cursuri online Excel este faptul ca acestea se pot urma de la distanta. Nu-i asa ca este minunat? Intrucat in orasul in care locuim s-ar putea sa nu gasim specialisti  sau  pe cineva cu care sa rezonam, este extrem de importanta flexibilitea. Faptul ca in pezent putem livra cursuri Excel  online adaptate nevoilor tale reprezinta, motiv pentru care ar trebui sa va bucurati!

  De ce spunem asta? Stim cu totii cat de complicat este sa te specializezi intr-un anumi domeniu si in acelasi timp sa fii constrans de timp, poate era nevoie sa calatoresti in afara localitatii, sa cheltuiesti bani suplimentari pe transport, cazare, etc.! Ba mai mult, confortul unei sali de studiu nu se va compara niciodata cu confortul casei sau cu  al biroului, cu care suntem obisnuiti. Pentru a ajunge, insa, sa se atinga aceasta flexibilitate este suficient sa existe conexiune la internet si un laptop. De restul ne ocupam noi, oferim acces la platforma de studiu, acces la materiale, etc. In ceea ce priveste platforma de invatare,  este usor de utilizat, oferind, in acelasi timp, o perspectiva mult mai ampla a mediului de desfasurare a cursurilor online.

  Prin optiunea Share Screen cei care frecventeaza cursuri Excel pot vizualiza ecranului trainerului

  Mai mult decat teoria, este importanta partea practica, lucrul in paralel cu trainerul pentru a asimila intr-un procent foarte mare informatia prezentata. Astfel, prin optiunea Share Screen cei care frecventeaza cursuri Excel pot vizualiza ecranul trainerului. In acest fel, cursantilor le este mult mai usor sa aplice, dar si sa vizualizeze informatia care tocmai le-a fost furnizata.

  Prin aceasta modalitate de predare, cei care doresc sa invete Excel vor percepe mult mai lejer informatia, dar si-o vor insusi si mai repede. La distanta sau fata in fata, trainerul va oferi posibilitatea tuturor cursantilor de a intelege in profunzime toate operatiile cu privire la Excel.

  Cursatii pot adresa oricand intrebari

  Nu toate informatiile se inteleg de prima data. Unii cursanti pot avea nevoie de explicatii suplimentare sau pot simti nevoia sa adreseze intrebari. Acest lucru este posibil, cu atat mai mult cu cat trainerul este dispus sa raspunda la orice nelamurire. Prin urmare punem foarte mult accent pe comunicare in cadrul cursurilor Excel, este esential sa reusim sa avem un rezultat pozitiv la finalul cursurilor, sa nu ramanem cu intrebari neadresate.

  Interactivitatea este un punct forte cand vine vorba despre cursuri Excel

  Tot cand vorbim despre cursuri Excel, putem vorbi si despre interactiune intre cursanti si trainer.  Exista chiar sesiuni dedicate interactiunii dintre cursanti si cel care se ocupa de furnizarea informatiei corect si coerent. Cu cat exista mai multa interactiune, cu atat informatia se va asimila mai repede. Orice cursant va are posibilitatea de a fi ochi si urechi la nelamuririle colegilor sau chiar la raspunsurile la propriile incertitudini. Din acest motiv grupele in cadrul cursurilor de Excel, realizate online sunt limitate ca numar de participanti, tocmai pentru ca noi, trainerii sa putem aloca atentie si suport tuturor participantilor

  In acelasi ritm cu trainerul, cursantii vor lucra de pe propriul laptop sau calculator

  Laptopul propriu sau calculatorul propriu iti ofera o mai buna indemanare cand vine vorba despre practica. Odata asimilata informatia, oricarui cursant ii va fi mai usor sa se descurce cu propriul laptop, decat cu unul strain. Avem dreptate?

  Acestea fiind spuse, speram ca aceste avantaje v-au ajutat sa luati o decizie concreta asupra cursurilor pe care doriti sa le urmati.

  De subliniat faptul ca aceste cursuri Excel sunt preponderent practice si vor avea aplicabilitate imediata in diverse domanii: Contabilitate, Vanzari, HR, Marketing, Banking, Pharma, etc…

  Cunostintele in Excel iti vor deschide, de altfel, multe porti!

  Nu uita…

  Invata astazi pentru maine!

  No Comments

  Post A Comment