Ce cursuri ar fi potrivite in 2022 pentru dezvoltare mea profesionala?

Ce cursuri ar fi potrivite in 2022 pentru dezvoltare mea profesionala?

Ce cursuri ar fi potrivite in 2022 pentru dezvoltare mea profesionala?

 

Tutoriale gratuite Excel, Power BI, Power Query

 

Inceputul de an este este momentul cel mai bun pentru o retrospectiva asupra evenimentelor ce au avut loc in anul anterior, dar si pentru planuri marete pentru anul ce abia a inceput. Cu siguranta unul dintre obiective este sa-ti cresti potentialul in cariera. Acest lucru presupune sa investesti in dezvoltarea ta personala. Vestea buna este ca noi te putem ajuta in acest sens, atat prin materialele gratuite pe care la avem listate pe blog , fie prin intermediul cursurilor pe care le putem organiza.

 

Cursuri Microsoft 2022: Excel, Power BI, Power Query, Project, SQL Server, etc….

 

Indiferent daca esti la inceput de drum in ceea ce priveste IT-ul sau ai experienta pe zona de dezvoltare aplicatii. De ce nu, printre planurile tale de viitor se regaseste idea de reconversie profesionala si ai nevoie sa inveti ceva nou. Nu-ti fa griji, noi te putem ajuta, putem pune caramizi solide la fundatia acestui vis. Venim cu o serie de cursuri IT foarte bine structurate si predate de specialist in domeniu.

Cursuri IT 2022: Excel, SQl Server, Power BI: care este feedback-ul ?

 

“Trainerul este o persoana foarte agreabila, cu un comportament impecabil. Informatiile au fost livrate pana cand au fost intelese de toate persoanele participante. Subiectele foarte interesante, ne vor fi de ajutor.”

“Mi-a placut ca am avut cursivitatea (de la simplu la complex), lucru individual pe exercitii si rabdarea trainerului de a termina toata grupa un exercitiu si apoi sa treaca mai departe dar si faptul ca atunci cand nu intelegeam ceva se relua acel lucru. De apreciat ca s-a respectat timpul in care era programat sa se desfasoare cursul. Pentru mine toate subiectele au fost foarte interesante dar mi-a placut foarte mult tips&tricks.”

“Am invatat lucruri interesante, pe care nu le cunosteam, acum pot lucra mai usor in excel, cat despre trainer: profesionist, ca un adevarat pedagog.”

 

De ce sa te inscrii la cursurile Sky IT?

 

Unul dintre principalele avantaje al cursurilor organizate de catre noi, indiferent de tehnologia aleasa, este faptul ca poti sa soliciti suport trainerilor nostri chiar si dupa ce se finalizeaza cilcul de invatare. Acestia vor fi bucurosi sa-ti raspunda intrebarilor ori de cate ori ai nevoie.

Programele noastre de training au fost adaptate modului de predare online, iar in cadrul acestora poti dobandi cunostinte tehnice din domaniul solutiilor de analiza de date, lucru cu aplicatiile office Microsoft, introducere Transact SQL si multe altele, detalii aici.

 

Contacteaza-na pentru detalii !

No Comments

Post A Comment