Cum scriu rapid functii simple Excel | Ghid gratuit de invatare rapida si eficienta a functiilor de baza Excel

Cum scriu rapid functii simple Excel | Ghid gratuit de invatare rapida si eficienta a functiilor de baza Excel

Cursuri Office

Cursuri Excel

De-a lungul celor 5 ani de activitate ne-am dezvoltat tehnici facile de invatare, cursuri Microsoft adaptate in functie de nivelul fiecarui cursant.

„Learn today for tomorrow!”

  Functii de baza Microsoft Excel

   

  Vrei sa inveti sa lucrezi cu functii simple in Excel si nu stii de unde sa incepi? Ai ajuns in locul potrivit, te putem ajuta atat cu materiale gratuite cat si cu variante de cursuri online de Excel adaptate nivelului tau de cunostinte. Verifica in site pagina PACHETE!

  Cum calculam o suma in Excel?

   

  Asa cum stii si tu, Microsoft Excel este un program de calcul tabelar. Prin urmare va trebui sa-l folosim pentru a genera divese calcule, atat cu ajutorul functiilor specifice cat si prin intermediul formulelor gandite de catre noi.

  Cu alte cuvinte am putea spune ca o facilitate importanta pe care o poate oferi Microsoft Excel  si pe care o subliniem si noi frecvent in cadrul cursurilor pe care le organizam o reprezinta posibilitatea folosirii functiilor predefinite ( Ex: functia SUM, functia MIN, functia MAX, functia AVERAGE….) in efectuarea calculelor Excel complexe intr-un mod simplu si eficient.

  O sa vrem sa calculam o suma in Excel. Nimic mai simplu, tastam intr-o celula semnul “=” dupa care vom tasta denumirea functie, cazul nostru functia SUM, iar pe partea de argumente ce vor trebui specificate vom include valorile pe care dorim sa le insumam.

  Care este diferenta intre o formula si o functie Excel?

   

  In afara de functiile prestabilite in Excel, putem folosi in zona de calcule si formule. Pentru a vedea o diferenta intre acestea iti recomand sa urmaresti tutorialul prezentat mai jos. In aces video vei vedea, de asemenea cum se contruiesc functiile simple in Excel.

  Cum automatizam partea de calcule in Excel, cum facem o suma automat in Excel?

   

  O unealta utila a aplicatiei Microsoft pe partea de automatizare calcule Excel – mai ales cand vrem sa facem o suma rapida  atat la nivel de coloana cat si la nivel de linie, este AutoSUM-ul pe care-l gasiti in meniul Home. Acest buton este accesibil pentru o serie de functii simple Excel, (SUM, MIN, MAX, AVERAGE, COUNT). De asemenea daca lucrezi pe dispositive Windows poti folosi si combinatia de taste ALT+ = pentru a active AutoSUM in Excel.

  Cum aflu cel mai mare si cel mai mic numar dintr-o selectie de date Excel?

   

  Tot in zona de functii de baza Excel, o sa regasesti in cursurile noastre informatii si despre functiile MAX si MIN. O detaliere a lor o vei vedea daca vei urmari tutorialul video listat mai jos: Functii de baza Excel | Ghid gratuit de invatare rapida si eficienta a functiilor de baza Excel.

  Cum calculam o medie in Excel?

   

  Tot aici vei gasi detalii despre calcularea mediei aritmetice in Excel, vei intelege cum se construieste functia AVERAGE si principiul acesteia de functionare.

   

  Intrebari/nelamuriri?

   

  Daca ai intrebari legate de modul de utilizare al acestei optiuni, ne poti lasa un mesaj in sectiunea de comentarii.  In cazul in care ai  intrebari despre un subiect Excel diferit fata de cel prezent, scrie-ne si iti vom raspunde in cel mult 48 ore!

  Speram ca va este util acest tutorial, ne puteti urmari si in zona de canale media:

  Facebook: https://www.facebook.com/SkyITLearning/

  YouTube: skyitlearning – YouTube

   

  De asemenea putem sa va ajutam si cu programe de training personalizate, adaptate nevoilor Dvs. Cursurile sunt destinate atat persoanelor fizice cat si pentru companii, nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii.

  Nu uita…

   

  Invata astazi pentru maine!

  No Comments

  Post A Comment