Functii Excel folosite si in contabilitate | Excel pentru contabilitate

Functii Excel folosite si in contabilitate | Excel pentru contabilitate

Cursuri Office

Cursuri Excel

De-a lungul celor 5 ani de activitate ne-am dezvoltat tehnici facile de invatare, cursuri Microsoft adaptate in functie de nivelul fiecarui cursant. Vrei un curs personalizat pentru tine sau echipa ta nu ezita sa folosesti formularul de CONTACT.

„Learn today for tomorrow!”

  Functii Excel utile in contabilitate

  Vreau sa-ti prezint cateva detalii despre o serie de functii Excel ce pot fi folosite cu succes si pe zona contabila. Poate vrei sa-ti calculezi un termen scadent la o factura. Sau poate vrei sa afli ziua cand ar trebui sa inchizi/achiti o factura. De ce nu, poate ti-ai propus sa calculezi zilele lucratoare dintr-o anumita perioada, un anumit interval de date.

  Ce functii Excel as putea folosi in contabilitate?

  Toate temele propuse mai sus pot fi rezolvate simplu cu ajutorul unor functii Excel, automat fara sa pierdem timp pretios. Nu va trebui sa ne gandim la nu stiu ce formule de calcul pe care sa le intelegem doar noi. Vom folosi din biblioteca de functii Excel, o serie de functii de tip data.

  Cum calculam o scadenta la n zile lucratoare?

  Daca ati mai lucrat in Excel ati observant ca putem realiza calcule si cu ajutorul datelor calendaristice. Acest tip de date este interpretat de forma numarica de catre Excel, prin urmare ne este permis sa le folosim in calculele noastre. Daca vrei sa afli mai multe despre tipurile de date Excel, te invit sa participi la cursurile noastre, verifica aici zona de calendar. Trainerii nostri certificate in vor detalia aceste aspect si te vor invata sa lucrezi simplu si efficient cu o serie de functii Excel Date & Time.

  Se poate folosi o formula Excel pentru a calcula scadenta la un anumit numar de zile lucratoare specificat?

  Raspunsul este afirmativ pentru intrebarea de mai sus, cu ajutorul functiei WORKDAY(), in functie de un numar de zile lucratoare specificat de catre noi inainte sau dupa data de start ( data de referinta) putem returna o data. Aceasta functie exclude automat zilele de weekend in calcul si accepta ca argument optional. Putem plasa in functie liberele legale, sub forma de date, iar aceasta va stii sa le foloseasca in calcul.

  Cum pot calcula numar de zile lucratoare intre doua date calendaristice in Excel?

  Cel mai bine ar fi sa urmaresti acest video.  O sa-ti prezint in detaliu cum se poate obtine un raspuns la intrebarea de mai sus. Vei vedea in executie o serie de functii Excel ce pot fi folosite si in contabilitate.

  Intrebari/nelamuriri?

  Daca ai intrebari legate de modul de utilizare al acestei optiuni, ne poti lasa un mesaj in sectiunea de comentarii.  In cazul in care ai  intrebari despre un subiect Excel diferit fata de cel prezent, scrie-ne si iti vom raspunde in cel mult 48 ore!

  Speram ca va este util acest tutorial, ne puteti urmari si in zona de social media/ Facebook https://www.facebook.com/SkyITLearning/

   

  De asemenea putem sa va ajutam si cu programe de training personalizate, adaptate nevoilor Dvs. Cursurile sunt destinate atat persoanelor fizice cat si pentru companii, nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii.

  Nu uita…

   

  Invata astazi pentru maine!

  No Comments

  Post A Comment