Cum se scrie functia IF in Excel?

Cum se scrie functia IF in Excel?

Cursuri Office

Cursuri Excel

De-a lungul celor peste 5 ani de activitate ne-am dezvoltat tehnici facile de invatare, cursuri Microsoft adaptate in functie de nivelul fiecarui cursant.

O lista de preturi pentru acestea regasiti aici.

„Learn today for tomorrow!”

  Cum se scrie functia IF in Excel?

  Vrei sa inveti simplu si rapid cum se scrie una dintre cele mai utilizate functii Excel? Am pregatit pentru tine in cele ce urmeaza un articol detalia despre functia logica IF.

  PS: In cazul in care te intereseaza curs aplicat Microsoft Excel nu ezita sa ne contactezi pentru detalii. Lista de preturi o poti verifica aici.

  Subiecte abordate

  Mi-am propus sa abordez in acest material urmatoarele subiecte

  • Functia IF in Excel, informatii de baza
  • Functia IF – Exercitiu practice
  • Functia AND in Excel – Explicatii
  • Functia AND combinate cu functia IF
  • Functia OR in Excel – Explicatii
  • Functia OR in combinatie cu functia IF

  Functia IF in Excel de la 0

  Ce face functia IF, la ce ne poate ajuta ? Functia logica IF in Excel ne va ajuta sa efectual comparatii logice intre o valoare cunoscuta si una la care ne asteptam. Acest ti de comparative ne va ajuta sa afisam 2 rezultate. Primul va fi generat in momentul in care conditia testata de catre noi va fi adevarata. Al doilea va fi afisat in momentul in care conditia noastra va fi falsa.

  Prezentare video a functiei IF in Excel

  Pentru a intelege mai bine cum functioneaza functia IF in Excel, am pregatit pentru tine un material video in care-ti prezint de la 0 constructia acestei functii. Pe langa functia IF vei mai gasi in acest material detalii si depare functiile logice AND si OR. De asemenea am incercat sa aduc in prezentare si cateva informatii legata de colaborarea acestor 2 functii cu functia IF.

  Intrebari/nelamuriri?

  Daca ai intrebari legate de modul de utilizare al acestei optiuni, ne poti lasa un mesaj in sectiunea de comentarii.  In cazul in care ai  intrebari despre un subiect Excel diferit fata de cel prezent, scrie-ne si iti vom raspunde in cel mult 48 ore!

  Speram ca va este util acest tutorial, ne puteti urmari si in zona de social media/ Facebook https://www.facebook.com/SkyITLearning/

  De asemenea putem sa va ajutam si cu programe de training personalizate, adaptate nevoilor Dvs. Cursurile sunt destinate atat persoanelor fizice cat si pentru companii, nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii.

  Nu uita…

  Invata astazi pentru maine!

  No Comments

  Post A Comment